Pasākums sākumskolēniem “Spicie triki”

Pasākums sākumskolēniem “Spicie triki”

Šobrīd valstī noteiktie ierobežojumi ienes pasākumā “Spicie triki “ jaunus izaicinājumus. Skolēni vairs nevar pulcēties kopīgā pasākumā, tomēr vienas klases ietvaros to var darīt un pēc tam kopīgā video noskatīties, kā tad ir veicies.

Šogad Spicais triks bija sportā, mājturībā un tehnoloģijās, sociālās zinībās un mūzikā. Paši mazākie 1.klases skolēni saņēma triku sociālās zinībās. Reičela Putniņa, iekļaujoties laika limitā, pārliecinoši parādīja un atpazina valsts prezidentu, nacionālo puķi, kukaini un citus ar Latvijas valsti saistītus jautājumus. Savukārt 2.klases skolēns Reinis Lūsis var nosaukt visus mūzikas instrumentus, paskatoties uz attēlu. 3.a klases skolniece Gabriela Barkeviča orientējās apģērbu kopšanas ceļvedī, kas tiek izmantoti ikdienas dzīvē, savukārt 3.b klases skolniecei bija iespēja rādīt triku sportā, veicot skolotājas sagatavotu kombināciju.

Cerams, ka jau nākamo pasākumu varēsim baudīt visi kopā, jo kopības sajūta, skolēnu sadarbība ir neatsverama mūsu dzīves sastāvdaļa.

Paldies kolēģiem par ieguldīto darbu.

Sākumskolas MK vadītāja Inatra Vaļicka

VIDEO