Aizvadīta interesanta Tematiskā nedēļa

Aizvadīta interesanta Tematiskā nedēļa

Lai ikdienu skolā padarītu interesantāku, aizvadītajā nedēļā skolā norisinājās Tematiskā nedēļa. Katra nedēļas dienai bija cita tematika, kurai skolēni ar īpašu interesi arī gatavojās.

Pirmdien skolā ieradāmies ar interesantām somām, atstājot māj;ās ikdienas skolas somu. Īpašas somas bija sagādājušas 1.a klases skolnieces Dārta, Loreta un Estere, 1.b klases skolniece Adīna, otrklasniece Adrija, 4.a klases skolnieces Gabriela un Ieva, 4. b klases skolnieks Markuss, 5.klases skolniece Anete, devīklasniece Kitija un divpadsmitie – Andreass, Roberts un Kristīne.

Otrdiena bija veltīta cepurēm un frizūrām. Par matu sakārtojumu un galvassegu īpaši jāuzteic 1.a, 1.b klases skolniece Adīna, otrklasnieces Linda un Matilde, trešklasniece Enija, 10.klases skolniece Amanda.

Trešdiena – čību diena. Ikdienas apavi tika nomainīti pret ērtām mājas čībām. Dažs pat bija licis lietā izdomu un izveidojis čības no tukšām plastmasas pudelēm. Par izdomu īpašā specbalva tika Kristapam no 6.klases. 

Ceturtdien pie mums valdīja īsta atpūta, jo skolēni stundu laikā varēja brīvi un ērti iekārtoties uz grīdas, soliem, izmantojot līdzi paņemtās segas, pledus un spilvenus.

Pietktdiena bija pasludināta par treniņbikšu dienu. Ērtums šajā dienā bija pirmajā vietā. 

Paldies sakām skolotājām Aldai, Inai, Ivetai, Lailai, Inetai, Līgai K., Maijai, Lindai Barkēvičai par iniciatīvas atbalstīšanu un iesaistīšanos!

Sagatavoja Liāna Lilenblate-Sipko